Download algemene voorwaarden

Artikel 1. Begrippen en toepasselijkheid
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van 2 LOU zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. Tenzij 2LOU.NL zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van 2LOU.NL zijn vrijblijvend en 2 LOU behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van je bestelling op 2LOU.NL 2LOU.NL is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt 2LOU.NL dit mede binnen twee (2) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Artikel 3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW.

3.2 We verzenden met pakketpost. Voor transport inclusief verzekering binnen Nederland brengen wij € 6,95 in rekening. Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien hoe laat je pakketje wordt geleverd. 

3.3 Na een bestelling ontvangt je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van overboeking en iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

Artikel 4. Levering
4.1 We verzenden alle bestellingen uiterlijk binnen 2 á 3 werkdagen na ontvangst van de betaling via DHL Parcel naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.

4.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.

4.3 Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

4.4 Levering in gedeelten is toegestaan.

4.5 Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

4.6 Indien je bij 2LOU.NL een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Artikel 5. Reclames en retourzending
5.1 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Deze zending kan je aanmelden via LOUBOUTIQUE@OUTLOOK.COM  Het reeds betaalde bedrag zal binnen 30 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.
Deze garantie vervalt wanneer:
 a. het product gedragen en/of gewassen is
 b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
 c. de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd
 d. als blijkt dat het product kapot is gemaakt

5.2 Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 7 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

Indien de retourzending in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal 2LOU.NL het retourbedrag binnen 30 dagen terug storten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

Artikel 6. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.