Foto

09/09/2019

Hi lieve mensen,

Ja eens moet de eerste keer zijn toch?

Om maar eens te beginnen met mijn naam, Malou. Al 5,5 jaar het gezicht achter 2 LOU en hopelijk nog de komende 40 jaar? (of misschien wel 50 jaar)
6 jaar geleden ben ik begonnen met een piep klein winkeltje aan de Kerkstraat in Leende. Vandaag de dag zitten we in een prachtig pand 250 m2 aan de Nieuwstraat 3 in Budel, 5 collega’s rijker en een bak aan ervaring.
Ik wist totaal niet waar ik aan begon, maar zoals ik altijd zeg ‘wie niet waagt wie niet wint’ en nam ik een grote gok.
Een gok die uitgepakt heeft tot een succes mede zankij jullie


Genoeg over het ontstaan,  ik wil jullie graag maandelijks op de hoogte houden van zaken binnen 2 LOU. Nieuwe trends, nieuwe collecties, inkoop, leuke nieuwtjes, weetjes, ins en outs etc.
Mijn eerste blog ga ik dan ook vandaag online zetten.. lijkt het je leuk blijf ons dan zeker volgen en je blijft van alles op de hoogte!

Wat in Nederland al lang helemaal ‘trending’ is maar in Budel pas net geland is, bloggen, vloggen en alles daaromheen. Vandaag neem ik jullie mee naar de nieuwe collectie die afgelopen week binnen is gekomen.
De collectie van Josh V en G-Maxx, twee totaal verschillende merken. Het ene merk straalt luxe, klasse, stijl en schoonheid uit en het andere merk sportief, hip, stijlvol en comfort.
De nieuwe kleuren die we gaan zien zijn veel warme tinten. Pumpkin en Carrot zijn de meest nieuwe kleuren dit najaar. Veel bruin tinten in combinatie met de oranje en roest kleur zijn super mooi samen. In de collectie van G-Maxx zien we deze kleuren heel veel. Samen met de kleuren Eden en Galaxy Blue. Eden is een mooie donkere kleur groen die we afgelopen winter ook al veel gezien hebben. Galaxy blue zien we ieder jaar terug, een mooie donker blauwe kleur die echt diep donderblauw is. De collectie van G-Maxx bied vooral veel comfort, het draagt heerlijk. Veel travel materiaal wat makkelijk te combineren is en veel basics. Basics in combinatie met veel prints en kleur.
De collectie van Josh V is veel zachter, geen mega drukke prints en grote logo’s. Josh heeft dit najaar veel kleur. De felle kleur roze zie je veel in de collectie terug komen. Roze in combinatie met de kleur ‘Clay’ een zachte lichte kleur bruin/taupe. Ook Zwart en Biking red zien we veel. Een diep donkere kleur zwart in combinatie met een diep donker rode kleur, het heeft wel iets weg van de kleur bordeaux. Josh heeft ook dit seizoen weer onwijs mooie jurken, mooie pakken en mooie accessoires. Een totaal plaatje voor iedere vrouw. Vrouwelijk, zelfzeker en schoonheid komen boven.
In de collectie van Josh zie je veel prints met het bekende JV logo, dit komt terug in schoenen en accessoires.

Nou, even genoeg over kleuren ik zie jullie graag volgende maand!

Ik wil iedereen een hele fijne vakantie wensen (voor degene die nog gaan  
) en graag tot ziens online of in de winkel!

Mocht je meer over een van onze merken, de winkel, mij of iets anders willen weten dan hoor ik het graag!

Hopelijk vonden jullie het leuk en zie ik jullie volgende keer weer.

Laat even een berichtje achter en je ontvangt een leuke blogkorting op je volgende bestelling!

Tips zijn altijd welkom!

Bye X Malou

 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
http://bylalou.nl/Blog